Scholen

Een bezoek aan het Neotropical Butterfly Park is voor kinderen van alle leeftijden een bijzondere ervaring en natuurlijk ook gewoon een super gezellig uitstapje. Dat zo een bezoekje ook nog eens een belangrijke educatieve waarde heeft en mooi aansluit op de leerstof binnen het onderwijs, maakt dat het park een uitstekende keus is voor een educatieve dagtocht in schoolverband.

Scholen zijn daarom bij ons van harte welkom. Onze goed getrainde gidsen verzorgen afhankelijk van het leerniveau, een leuke en interactieve rondleiding door het park en door de faciliteiten van de Neotropical Insects kwekerij. Hier kunnen de leerlingen het boeiende metamorfose proces van vlinders van begin tot eind, van piepklein eitje tot rups, pop en prachtige vlinder, met eigen ogen waarnemen. Op een boeiende en praktische manier wordt een bezoekje aan het park voor zelfs de kleinste bezoekertjes een leerrijke ervaring.

Schoolbezoeken kunnen dagelijks tussen 8:30 uur en 12:00 uur plaatsvinden, maar dan wel uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie en reserveringen belt u op de telefoonnummers (597) 0366525 / 08892891 / 7107172.

Voor scholieren met minimaal 20 kinderen en maximaal 4 begeleiders gelden er bij het Neotropical Butterfly Park speciale tarieven:

School Entree per leerling
Openbare lagere scholen SRD 12,50
Particuliere lagere scholen SRD 12,50
Openbare MULO scholen SRD 12,50
Middelbare scholen SRD 18,00

Elke additionele begeleider betaalt Srd 18,00/ Srd 25,00.

Feestjes

Wilt u uw eigen speciale dag of bijzondere gelegenheid vieren in het Neotropical Butterfly Park? Dat kan zonder meer! Maak van de verjaardag van uw kind, uw huwelijk of ander feestje een onvergetelijke dag in onze ontspannende natuurrijke omgeving.
Neotropical Insects: tour van de kwekerij

En van de belangrijkste attracties van het Neotropical Butterfly Park is de educatieve rondleiding door de faciliteiten van onze kwekerij, het bedrijf Neotropical Insects.
Neotropical Butterfly Park © 2021