Welkom!

Welkom in het Neotropical Butterfly Park, de eerste vlindertuin van Suriname!

Op slechts korte afstand van de binnenstad van Paramaribo, kunt u, omringd door beeldschone Surinaamse vlinders, met volle teugen genieten van een leerrijke, maar bovenal gezellige dag in een mooie natuurrijke omgeving. Tientallen bontgekleurde tropische vlinders strijken in de vlindertuin onbezorgd neer op de nieuwsgierige bezoekers, de geurige bloesems en het tropisch fruit in hun idyllisch vlinderbos. Bezoek verder ook ons insectenmuseum, de expositie ruimte, de prachtig beschilderde panoramazaal en geniet van het wonderbaarlijke proces van de vlinder metamorfose tijdens de rondleiding door de kweekfaciliteiten van Neotropical Insects.

Scholen, feestjes, workshops, reisgezelschappen, jong en oud, Surinamer of buitenlander, de deuren van het Neotropical Butterfly Park staan voor elke gast of groep wijd open. Bezoek ons gauw en laat de unieke wereld van het Neotropical Butterfly Park ook u betoveren!!

Video

Bezoek ook de website van Neotropical Insects NV
Nieuws en activiteiten

Focus on education:

Back in 1996 Amira Mendieta-Eriks, who originally comes from Ecuador, and her husband Ewout Eriks, who studied Tropical Agriculture in the Netherlands, started their butterfly business "Neotropical Insects" in Lelydorp (district Wanica), a village near Paramaribo, the capital of Suriname, located in the coastal northern part of South America.

Kaikoesi Apartaments & Liberté Restaurant

Welkom bij Kaikoesi Apartments and Restaurant Liberté

Lely Hills Hotel & Casino

‘Dedicated to make you feel at home in our tropical surrounding’

Feestelijke opening Neotropical Butterfly Park

Het is zover!! Op 16 juli 2010 gaan officieel de deuren van het Neotropical Butterfly Park open. Na een feestelijke openingsceremonie in de ochtenduren en een rondleiding voor alle gasten, kan het publiek volop genieten van alle attracties die het park te bieden heeft.

Neotropical Butterfly Park, ook voor Bedrijven.

Speciale korting met een groep van minimaal 10 personen.

SuriVision

SURIVISION MAINLY FOCUSES ON PHOTO AND FILM IMAGES OF SURINAME

Vlindertuin

Zodra u onze tropische vlindertuin binnenstapt, waant u zich in een magisch sprookjesbos. De natuurlijke woonomgeving waar de prachtige Surinaamse vlinders vandaan komen, is er zoveel als mogelijk nagebootst en het resultaat is tegelijkertijd rustgevend en betoverend.
Panorama

Dat de Surinaamse natuur adembenemend mooi en ontzettend gevarieerd is, dat wist u waarschijnlijk wel. Maar u zult niet veel plekken tegenkomen waar u de gevarieerde tropische landschappen en de bijbehorende flora en fauna in één ommekeer kunt bewonderen.
Neotropical Butterfly Park © 2021