Scholen

Een bezoek aan het Neotropical Butterfly Park is voor kinderen van alle leeftijden een bijzondere ervaring en natuurlijk ook gewoon een super gezellig uitstapje. Dat zo een bezoekje ook nog eens een belangrijke educatieve waarde heeft en mooi aansluit op de leerstof binnen het onderwijs, maakt dat het park een uitstekende keus is voor een educatieve dagtocht in schoolverband.

Scholen zijn daarom bij ons van harte welkom. Onze goed getrainde gidsen verzorgen afhankelijk van het leerniveau, een leuke en interactieve rondleiding door het park en door de faciliteiten van de Neotropical Insects kwekerij. Hier kunnen de leerlingen het boeiende metamorfose proces van vlinders van begin tot eind, van piepklein eitje tot rups, pop en prachtige vlinder, met eigen ogen waarnemen. Op een boeiende en praktische manier wordt een bezoekje aan het park voor zelfs de kleinste bezoekertjes een leerrijke ervaring.

Schoolbezoeken kunnen dagelijks tussen 8:30 uur en 12:00 uur plaatsvinden, maar dan wel uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie en reserveringen belt u op de telefoonnummers (597) 0366525 / 08892891 / 7107172.

Voor scholieren met minimaal 20 kinderen en maximaal 4 begeleiders gelden er bij het Neotropical Butterfly Park speciale tarieven:

School Entree per leerling
Openbare lagere scholen SRD 12,50
Particuliere lagere scholen SRD 12,50
Openbare MULO scholen SRD 12,50
Middelbare scholen SRD 18,00

Elke additionele begeleider betaalt Srd 18,00/ Srd 25,00.

Kaperka - Café

Na zoveel informatie en stimulerende activiteiten zijn een lekker hapje en een verfrissend drankje ongetwijfeld wel op zijn plaats.
Panorama

Dat de Surinaamse natuur adembenemend mooi en ontzettend gevarieerd is, dat wist u waarschijnlijk wel. Maar u zult niet veel plekken tegenkomen waar u de gevarieerde tropische landschappen en de bijbehorende flora en fauna in één ommekeer kunt bewonderen.
Neotropical Butterfly Park © 2019