Attracties

Neotropical Insects: tour van de kwekerij

Eén van de belangrijkste attracties van het Neotropical Butterfly Park is de educatieve rondleiding door de faciliteiten van onze kwekerij, het bedrijf Neotropical Insects.

Hier komen alle vlinders die u tegenkomt in onze tropische vlindertuin vandaan, maar belangrijker nog, is dit de plek waar op zeer professionele wijze de poppen gekweekt worden die wij naar verschillende landen in de wereld exporteren. Behalve vlinders kweken wij bij Neotropical Insects ook twee soorten landschildpadden die wij natuurlijk ook graag aan u voorstellen.

Wel vijftien verschillende Surinaamse vlindersoorten worden er van eitje tot rups, pop en vlinder, in speciale kassen gekweekt. Elke stap van dit fascinerende proces, tot aan het moment van de export toe, wordt bij Neotropical Insects op de voet gevolgd en in een gecontroleerde situatie in goede banen geleid. Dat is beslist geen kleine klus, maar een enorme organisatie die een aanzienlijke dosis aan kennis, ervaring en zorgvuldigheid vergt van elke werknemer, op elke positie binnen dit proces. Onder begeleiding van een ervaren gids, krijgt u een bevoordeelde blik in de interessante en veelomvattende wereld van onze vlinder en schildpaddenkwekerij.


Terug naar attracties
Neotropical Butterfly Park © 2024